Nominiranci za naziv britanski frizer leta

Znani so nominiranci za laskavi naziv britanski frizer leta. Letos so komisijo s svojim delom navdušili: Adam Reed, Angelo Seminara, Cos Sakkas, Darren Ambrose, Errol Douglas, Eugene Souleiman, Gary Hooker & Michael Young (Hooker & Young), Richard Ashforth, Sally Brooks in lanski zmagovalec Robert Eaton. Prav vsi so prejeli izjemno veliko glasov, zato je letos tudi rekordno število nominirancev.
Kot je povedala Jayne Lewis Orr, izvršna direktorica Hairdressers Journal International, »se je britansko frizerstvo letos prav gotovo soočilo z največjim izzivom. Je obdobje težke preizkušnje za vse in občudujem, čeprav me niti najmanj ne preseneča, profesionalnost celotne industrije. Prav tako njeno trdoživost in kreativnost. Britanski frizer leta je dobil v treh desetletjih velik ugled. Nagrada ne le utrdi kariero izjemnim frizerjem, ampak tudi ves čas dviguje standard celotne industrije.«
Letošnjega zmagovalca bodo razglasili v ponedeljek, 30. novembra 2020, na gala večeru, ko bodo razglasili tudi zmagovalce še v šestih posebnih in devetih regionalnih kategorijah.