Barvni trendi letošnje zime

Ekipa londonskega salona Brooks & Brooks je za vas pripravila nekaj barvnih odtenkov, ki bodo prevladovali v prihajajočih mesecih.

Trend: Marmeladni baker sreča mandarinin baker
Ne moremo si predstavljati jeseni brez očarljivih rdečelask z bakrenimi toni. Vendar pozabite na drzno barvo. Barva sezone ima igrive rožnate in rumene podtone. Ta nagajiva mešanica ustvari nežen sijoč ton, ki bo ustrezal številnim tonom kože, vam pa odprl nešteto možnosti, da predlagate vašim strankam spremembo barve.

Trend: Ortega rjavolaske
Neizogibno je bilo, da bo naraščajoči vzpon slave Jenne Ortega, znane kot Wednesday Addams, vodil k povečanju števila rjavolask. Te so to sezono ne le bleščeče in zdrave, ampak tudi vključujejo mladostno držo Ortege. Prehod od svetlejših odtenkov v rjavolaske lahko prav tako daje vtis dodane dolžine, kar prispeva h končni preobrazbi in zadovoljstvu strank.

Trend: Pumpkin Spice
Hladnejše vreme ustvarja željo po toploti, zato pričakujte povečanje povpraševanja po toplejših odtenkih. Pumpkin Spice zajema vse našteto – topla rjava s pridihom rdeče in bakra. Predstavljajte si jesensko listje, obsijano s soncem. Najboljše tehnike so tiste, ki dajejo lasem dimenzijo in jim dajejo naraven občutek. Uporabite lahko izdelke, s katerimi boste ustvarili bakrene in rosé tone.

Trend: Nasičeni toni
Navdih za nasičene tone v subtilnih barvah je jesenska zora. Ti odtenki so kot svetloba zraka in delujejo »čisto«. Na lase glejte kot na platno, na katerem ustvarjate osupljiv akvarel. Pomagate si lahko z vijoličnimi prelivi, ki jim dodate kapljico črne, s katero dosežete »vau« nianso.

 Trend: Odloči se za spremembo in prilagodi svojo barvo
To sezono moramo za spremembo pri barvanju dodajati dimenzije s spretnim nanašanjem. Tehnika balayage vključujejo nanos globljih kontrastov, ki bodo dodali globino in kontrast. Tu je skrivnost, da je barva na vrhu las in ne spodaj. Pramena pobarvamo večplastno, da ustvarimo tančico, zaradi katere bo barva izstopala.