Moški trendi brad

Trende je pripravil nagrajeni moški frizer Jim Shaw.

 

The Van Dyke
Sestavljajo jo kozja bradica – angleško goatee – brada in brki. Te tri elemente je mogoče povezati ali pa tudi ne, da ustvarimo ta edinstven, a hkrati sofisticiran in trendovski moški videz. Med zvezdniki sta jo že pred časom nosila Robert Downey Jr. in Johnny Depp, zato ni presenetljivo, da je postala tako priljubljena pri sodobnih moških, ki si želijo videza po navdihu slavnih.

 

The full beard
Vse več moških se odloča za puščanje brade. Je odlična rešitev za moške, ki imajo radi naraven in nevsiljiv videz, odlična za zaščito obraza v zimskem obdobju. Polna brada ni primerna za vsakogar, vendar lahko tistim, ki jim ta slog ustreza, resnično poudari njihov značaj in samozavest.

 

Kratko oz. angleško stubble
To je trend, ki ne bo šel nikoli iz mode. Namerno neurejen robusten moški videz. Ta brada je še posebej primerna za tiste, ki želijo preizkusiti, kako jim brada pristaja. Gre za sproščen, a klasičen slog, ki ga lahko kombiniramo tudi z brki. Ta videz lahko nosite z obritim ali zelo kratkim videzom las, saj zagotavlja ravnotežje.

 

Sidro
Oblika, ki postaja vse bolj priljubljena in posnema obliko sidra, vključno z brki in koničasto brado, ki sledi liniji čeljusti. Za tiste, ki imajo radi urejen stil brade, je to popolno. Prav tako je zelo vsestranska, saj je primerna za skoraj katerokoli obliko obraza. Še posebej dobro pristoji tistim, ki si želijo poudariti nekatere svoje obrazne poteze, kot je čeljustna linija.