MIČ STYLING AKADEMIJA

ELEGANTNA PREFINJENOST // MANÓ KOLARIČ
Elegantne tehnike spenjanja za vse priložnosti
ponedeljek, 10. 2. 2020, 9.00 – 15.00
Cena tečaja: 150,00 €

Ključ do uspeha je nenehen razvoj,” pravi Mano, član Mič Styling Art Teama in mojster spenjanja las, zato se kot Paul Mitchell edukator redno udeležuje mednarodnih izobraževanj. Na tokratnem tečaju bo prikazal kako združiti salonsko delo in visoko modo ter vas dodobra pripravil na vse svečane priložnosti.
Manó bo po načelu ”Look & Learn” predstavil štiri različne tehnike spenjanja, udeleženci tečaja pa bodo na lutkah ”Step by Step” samostojno izvedli vse prikazane tehnike.

 

PIXIE DELIGHT // MATEJ PRINČIČ
Inovativne tehnike striženja kratkih las
ponedeljek, 13. 1. 2020, 9.00 – 15.00
Cena tečaja: 200,00 €

Zakaj PIXIE? “Ker je privlačna in glamurozna, a vendar klasična pričeska. Zaradi svoje praktičnosti in očarljivosti je zelo priljubljena in primerna za vse tiste, ki ne želijo prekratkih las ali paža,” pravi Matej.
Soustanovitelj Mič Styling Art Teama uživa v salonskem delu, njegova specialiteta pa so pričeske, katere “stojijo” brez pretiranega oblikovanja. Zagotovo je Matej tisti, ki vam bo s svojo pozitivno energijo in dodelanim pedagoškim pristopom približal tehnično dovršenost pričesk ter frizersko natančnost na enostaven in zabaven način.
Matej bo na modelih po načelu ”Look & Learn” predstavil tri tehnike striženja, udeleženci tečaja pa bodo na lutkah ”Step by Step” samostojno izvedli vse prikazane tehnike.

 

COLOR MOOD // MATJAŽ OKORN
Predstavitev salonsko uporabnih tehnik barvanja
ponedeljek, 11. 11. 2019, 9.00 – 15.00
Cena tečaja: 200,00 €

Pridružite se dolgoletnemu članu Mič Styling Art Teama Matjažu Okornu na tečaju barvanja las COLOR MOOD. Za vas bo izvedel prav poseben tečaj, kjer vas bo popeljal vse od svetovanja do kreativne drznosti.
Tečaj je odlična priložnost za vse, ki želite svojim strankam ponuditi veliko več od “navadnega barvanja”.
Predstavil vam bo salonsko uporabne tehnike in različne načine komuniciranja s stranko glede izbire pravilnega postopka barvanja las ter pogled na modne tone.
Matjaž bo na modelih po načelu ”Look & Learn” predstavil različne tehnike barvanj, udeleženci tečaja pa bodo na lutkah ”Step by Step” samostojno izvedli vse prikazane tehnike.

 

TRISTO KOSMATIH // LUKA NEBEC
Osnovni brivski prijemi in brivske tehnike
ponedeljek, 16. 3. 2020, 9.00 – 15.00
Cena tečaja: 200,00 €
Briti ali ne briti? “Če že ne briti, pa urediti!” pravi Luka, ki je prepričan, da je moški brez brk kot ženska z brki. Najraje ima dolge brade in kot vodja nabritih brivcev želi obuditi pozabljeno brivsko tradicijo in vrniti kulturo britja na dolgi rok. Luka vam bo na tečaju predstavil različne brivske tehnike, prepričani pa smo, da boste skupaj obrili tudi kakšnega norca.
Luka bo na modelih po načelu ”Look & Learn” predstavil različne tehnike britja in striženja. Udeleženci tečaja pa bodo na lutkah ”Step by Step” samostojno izvedli prikazane tehnike.

 

ROMANTIČNO RAZKOŠJE // ASKA KAJTAZOVIĆ

»A must know« poročne tehnike spenjanja za vse pravljične DA-je

ponedeljek, 11. 5. 2020, 9.00-15.00

Cena tečaja: 150,00 €

Dolgoletna članica Mič Styling Art Teama in mojstrica spenjanja las Aska bo z vami delila sladke skrivnosti najbolj uspešnih tehnik spenjanja las ter skrite kotičke inspiracij. Z edinstveno karizmo in neprecenljivimi izkušnjami vas bo zagotovo očarala in poskrbela, da boste domov odšli polni novih idej in drznih načrtov.

Aska bo po načelu ”Look & Learn” predstavil štiri različne tehnike spenjanja, udeleženci tečaja pa bodo na lutkah ”Step by Step” samostojno izvedli vse prikazane tehnike.

 

A kot ABSOLUTNO // BORUT NOVAK
ABC striženja – predstavitev osnovnih tehnik striženja
ponedeljek, 20. 4. 2020, 9.00 – 15.00
Cena tečaja: 200,00 €
Borut je tisti član Mič Styling Art Team-a, ki vsaj pol leta preživi na raznih snemanjih. Pravi pa, da uspešnega frizerja prepoznaš v salonu, saj je vse, kar ti uspe ustvariti izven njega, zgolj posledica odličnega salonskega dela. In ker je tudi v frizerstvu najtežje začeti, se za konec vračamo prav tja – na začetek. Borut bo poskrbel, da boste iz tečaja odšli z odličnim poznavanjem frizerskih osnov, ki vam bodo omogočile neomejeno frizersko kreativnost. Absolutno je čas za A, B in C!
Borut bo na modelih po načelu ”Look & Learn” predstavil tri tehnike striženja, udeleženci tečaja pa bodo na lutkah ”Step by Step” samostojno izvedli vse prikazane tehnike.

 

Vsi tečaji potekajo v Mič Styling Paul Mitchell Šoli, Rožna dolina cesta VI/7, Ljubljana. Pri nakupu dveh tečajev vam priznamo 20 % popust. Pri nakupu treh ali več pa 25 % popust.

 

Informacije in prijave:

Mič Styling akademija

01 241 40 48

info@micstyling.si

www.micstyling.com