Yours Truly zdaj tudi v Sloveniji

Ljubljana, 4. junij 2023

Udeležili smo se predstavitve nove blagovne znamke v Sloveniji Yours Truly, katere posebnost je možnost popolne personalizacije. Inovativna in edinstvena nega las predstavlja novost na našem trgu.

Na predstavitvenem dogodku smo tako prvi v Sloveniji spoznali in tudi preizkusili čisto in personalizirano nego las, ki jo lahko povsem prilagodite osebnim željam, potrebam, teksturi in tipu las, kar ponuja nešteto možnosti. Med drugim lahko izbirate tudi med šestimi različnimi opojnimi dišavami. Izdelke za vas ročno pripravijo v laboratoriju v Nemčiji.

Yours Truly odlikuje čista kozmetika, profesionalna salonska kakovost, sestavine so naravnega izvora, niso testirane na živalih, embalaža pa je trajnostna. Ponašajo se tudi s certifikatom Vegan Society.

Na predstavitvi smo med drugim spoznali Veronico Wild, ustanoviteljico blagovne znamke, ki nas je navdušila s svojo odprtostjo in energičnostjo.

Znamka Yours Truly je lani prejela prestižno neodvisno nagrado Beauty Innovation Brand. Nagrada, ki jo podeljuje Beauty Innovation Awards, je priznanje za odličnost in inovativnost inovatorjem in vodilnim podjetjem v kozmetični industriji. Ekskluzivni zastopnik in distributer znamke za Slovenijo je podjetje Pronega.

Več v naslednji tiskani izdaji vaše najljubše revije Frizer, ki bo izšla v prvih dneh septembra.