Stevo Pavlovič praznuje 20. obletnico

»Želel sem imeti le svoj salon, da bi lahko oblikoval lase.«


Ljubljana – Svetovno priznani frizer Stevo Pavlovič letos praznuje že svojo 20. obletnico delovanja. Z vztrajnostjo, trdim delom, odrekanjem in neizmerno željo po novih znanjih ter še boljših rezultatih je dosegel sijajne uspehe v svoji karieri, saj ga danes štejemo med vrhunske strokovnjake na svojem področju in je eden izmed najboljših frizerjev v svetovnem formatu. »Začel sem iz nič. Vse, kar sem imel, je bila želja po tem, da ustvarjam in delam najboljše. In prav to je moja vizija tudi po 20 letih. Doseči perfekcijo pri delu je moj izziv za prihodnost,« ob obletnici svoje uspešne kariere povzema Stevo.

Zagotovo se vsi spomnimo slovitega slogana »Ne hodite v London, pridite k nam«, s katerim je leta 1996 Stevo Pavlovič osvojil vse tiste Slovence, ki so si želeli nekaj več – bolj drzne in trendovske pričeske, ki jih nosijo tudi v svetovnih modnih prestolnicah. Znanje, ki ga vse od takrat Stevo uporablja pri svojem delu in s katerim izobražuje svoje učence, je številna leta in še danes pridobival preko naših meja. Radovednost in želja po znanju sta ga odpeljali v vse največje svetovne metropole, kjer se je izobraževal pri največjih mojstrih, predvsem v Londonu in Parizu. S svojim pozitivnim in nadvse prizemljenim odnosom do dela pušča pečat tudi pri svojih strankah, ki mu sledijo že vsa ta leta.

Je učenec priznane slovenske mojstrice striženja, Mete Podkrajšek, ki mu je odprla vrata v svet neskončne kreativnosti pričesk, ki ga je tako močno prevzel. Na začetku uspešne kariere pa ga je navdihnil tudi Peter Klinc, še eno veliko ime slovenske frizerske scene, pri katerem se je naučil oblikovati dolge lase na eleganten način in na to osvojeno znanje je še danes zelo ponosen.

Je ustanovitelj izobraževalne akademije Stevo hair academy in član najprestižnejšega kluba svetovnih frizerjev Alternative hair club iz Londona. S svojo ekipo je nastopil na najprestižnejših frizerskih dogodkih po vsej Evropi: Top Hair International v Nemčiji, Coiffure Swiss v Zürichu, na Keune dogodku v Amsterdamu ter na AHS dogodkih v Londonu in na Dunaju.V svoji 20-letni karieri je uredil pričesko tudi že marsikatere slavne »glave«, med njimi tudi Kevina Costnerja in Vanesso Mae, med Slovenci pa med drugim svetovno znano igralko Katarino Čas, Tjašo Kokalj, manekenko Iryno Osypenko, Nino Osenar, člane številnih glasbenih skupin, od Siddharte do Plavega orkestra in Katalene, sodeloval je na uglednih slovenskih prireditvah, kot so Viktorji, Miss Universe, Super model Slovenije, Slovenia fashion week in Top model Slovenije, s svojo ekipo pa redno sodeluje tudi na modnih revijah priznanih blagovnih znamk, kot so Max Mara, Lisca, Mem Couture, in s številnimi slovenskimi oblikovalci. Stalno sodeluje tudi s svojo ženo Branko Pavlovič, mojstrico ličenja, ki poskrbi za vrhunski make up na vseh dogodkih Frizerske hiše Stevo.

Ob svoji 20. obletnici Stevo Pavlovič še naprej sledi svoji želji po nadgrajevanju svojega do danes doseženega vrhunskega znanja. »Svoje znanje vedno ocenjujem po tem, česa še ne znam. Zato se stalno izobražujem in nadgrajujem svoje znanje, saj želim z izostrenimi in prefinjenimi detajli in perfekcijo pri delu še naprej zagotavljati svojim strankam kvalitetno in edinstveno izkušnjo.«