Pester frizerski vikend v Londonu 2019

Za nami je pester frizersko obarvan vikend v Londonu, kjer je od sobote do ponedeljka potekal SALON INTERNATIONAL, ki še vedno ostaja frizerska meka in sejem, ki ga ne gre zamuditi.

Seminarje so tokrat pripravili Sassoon Academy, Saco, Rush, Toni & Guy, Schwarzkopf Professional, Trevor Sorbie Artistic Team, Mahogany, Patrick Cameron in ameriškega kolorista Guya Tanga.

Poleg sejma se je zvrstilo tudi še veliko drugih nadvse zanimiv frizerskih dogodkov.

ALTERNATIVE HAIR SHOW je prestižna in največja dobrodelna frizerska prireditev, ki že 37 let zbira sredstva za raziskave levkemije. Z letošnjim showom so zbrali več kot 163.000 GBP. Med nastopajočimi so bila kot vedno sama velika frizerska imena. Zadnjih nekaj let poteka v okviru tega dogodka tudi natečaj, na katerem so postali slovenski frizerji že stalnica. Med je bila že drugo leto zapored Petra Blatnik Maček, ki je s svojim modelom navdušila občinstvo.

Francoska revije Tribu-te je tudi letos na svoj TRIBU-TE SHOW povabila nekaj največjih svetovnih frizerskih imen: Antoniette Beenders, Angelo Seminara, Eugene Souleiman, Sally Brooks, Tom Connell in Kevin Murphy.

Več o pestrem dogajanju v naslednji številki revije Frizer, ki bo izšla decembra.

Nina Nagode
Foto: Alex Barron-Hough