NOVA KEUNE TINTA COLOR

Bolj trajnostna embalaža, popolnoma nove barve in neverjetna učinkovitost.

Svetovna znana znamka Keune Haircosmetics je predstavila novo linijo barv za lase Keune Tinta Color, ki prihaja v še bolj trajnostni embalaži, prinaša popolnoma nove barvne odtenke in ima izboljšano delovanje. Ekskluzivna predstavitev v ljubljanskem butičnem hotelu One66 je pritegnila številne frizerje in stiliste. Za premierno uporabo barve za lase Keune Tinta Color na modelih je poskrbela Keune akademija, za modni stajling pa DH fashion.

»Izpolnili smo obljubo, ki smo jo dali frizerjem pred dvema letoma. Prepričan sem, da boste opazili, da se blagovna znamka Keune spreminja in da delamo intenzivno, da postanemo najboljši poslovni partner frizerjem. Z velikim veseljem sporočamo, da bodo nove barve Keune Tinta Color na voljo izključno v frizerskih salonih in profesionalcem, ki v njih delajo. Verjamemo, da boste zelo hitro ugotovili, da je nova Tinta Color vaše novo najljubše orodje za uresničevanje vseh želja vaših strank,« pravi Matevž Firšt, direktor Keune Adriatic Groupe.

Novo, kreativno in trajnostno
Keune Haircosmetics si med drugimi trajnostnimi cilji prizadeva do leta 2028 preiti na embalažo, ki jo je mogoče v celoti reciklirati, ponovno uporabiti in napolniti, zato je nova paleta barv za lase Keune Tinta Color popolnoma v skladu s temi merili.

Tako je nova embalaža Keune Tinta Color izdelana iz 100-odstotno recikliranega aluminija, kar zmanjša uporabo novega aluminija za kar 82 ton na leto. Nove tube imajo pokrovčke iz reciklirane plastike, kar zmanjša uporabo nove plastike za 8 ton na leto, zahvaljujoč novi barvni embalaži razvijalca pa bo mogoče sortirati in reciklirati do 71 ton plastike.

Linija Keune Tinta Color vsebuje tudi 10 dodatnih barvnih odtenkov, vključno s povsem novo paleto Shade Shifters – trije novi odtenki, s katerimi lahko frizerji ustvarijo do 650 različnih odtenkov.

Popoln videz in nega las
Celotna paleta izdelkov vsebuje popolnoma veganske formule z negovalnim kompleksom in kompleksom za zaščito barve, kar daje najboljše rezultate barvanja las: lasje so 75 odstotkov bolj nahranjeni, barva pa še bolj zaščitena, izdelek omogoča do 59 odstotkov manj UV-poškodb. Vse to potrjujejo rezultati raziskav, v katerih so stranke podjetja izkusile bogate živahne barve, ki popolnoma prekrijejo sive lase, poskrbijo za vrhunski sijaj in regeneracijo ter zdrav in negovan videz.

Barve prihodnosti
Nova linija barv za lase Keune Tinta Color je velik korak naprej za podjetje, frizerje, stranke in planet. Keune Haircosmetics še naprej izboljšuje in uvaja inovacije, hkrati pa ohranja visoko raven učinkovitosti, tako da lahko frizerji ustvarijo svoje edinstvene barve. 10 novih odtenkov Keune Tinta Color je na voljo od februarja 2023, preizkusite pa jih lahko v vseh frizerskih salonih Keune.

Keune – dolga tradicija inovacij
Keune Haircosmetics je največji nizozemski proizvajalec profesionalnih izdelkov za lase. Ta družinska tradicija, ki traja že 100 let, se je začela z Janom Keunejem, amsterdamskim farmacevtom, ki se ga svet spominja po izumu formule za trajno kodranje, kot jo poznamo danes. Od takrat je Keune prerasel v multinacionalno podjetje, pri tem pa ni izgubil svojih tradicionalnih in družinskih vrednot. Prisoten je v več kot 89 državah po svetu, na čelu podjetja pa je še vedno družina Keune.

S svojim inovativnim pristopom, sledenjem trendom, skrbnim posluhom za potrebe strank in uporabnikov, predvsem pa trajnostnim pristopom k pridelavi, ki ni okruten do živali, so zrasli v najpomembnejše svetovno ime na področju las. Keune nikoli ne testira na živalih, ima vegansko linijo izdelkov, skrbi za trajnost, ljudi in planet.

Tekst: Martina Divjak
Foto: Keune Slovenija