Matjaž Cej ponovno v finalu

Včeraj je združenje Fellowship for British Hairdressing razglasilo finaliste. Veseli smo, da se je v kategorijo mednarodnih frizerjev s svojim delom uspel uvrstiti Matjaž Cej, frizerski mojster iz Nove Gorice. Poleg njega so v finalu še Mark Van Westerop (Nizozemska), Danny Pato (Nova Zelandija), Seema V. Jerajani (Indija), Shogo Ideguchi (Japonska) in Tyler Kelbert (ZDA). Poleg med narodne kategorije so razglasili tudi finaliste naslednjih kategorij: fotografija, kolorist, afro, moški, edukator, samostojni salon, skupina salonov in session stilist. Zmagovalce bodo razglasili na gala večeru, ki bo potekal 4. decembra v Londonu.

Matjaževa predanost in talent sta se že večkrat zasijala na mednarodnem nivoju. Nedavno je bil eden od petih finalistov kategorije moških frizur prestižnega tekmovanja Haute Coiffure Français. »Zame je zmaga že uvrstitev v ožji izbor. Obe uvrstitvi v finale sta me zelo presenetili, saj ju iskreno nisem pričakoval,« nam je povedal navdušeni Matjaž Cej.

Informacijo o obeh natečaji smo objavili v preteklih številkah revije Frizer. Spremljajte nas in pravočasno boste obveščeni o rokih za oddajo kolekcij.