Live seminar Metoda Tasiča

Na zadnjo februarsko nedeljo smo lahko na naših družbenih kanalih Facebook in Instagram v živo spremljali brezplačni seminar Metoda Tasiča.

Spletni seminarji so postali v zadnjem času vse bolj priljubljeni, zato smo bili zelo veseli Metodove pobude, da združimo moči. Za sodelovanje se je odločil, ker rad deli svojo vizijo, ideje, ter da lahko skupaj rastemo. »Znanje je moč, ki ti je nihče ne more vzeti. Znanja ne skrivam in izvajam različne oblike seminarjev, saj tako tudi sam rastem. Prepričan sem, da če nekaj dam, se mi na drugi strani vrne. To je neka veličina. Hkrati je veličina našega poklica, da osrečujemo ljudi skozi frizure in preobrazbe.«

Med seminarjem, ki je trajal dobro uro, so lahko udeleženci sodelovali prek komentarjev na Facebooku in Instagramu, Metod je z veseljem odgovarjal na njihova vprašanja, delil nasvete, trike in svoj pogled na delo.

Za model si je izbral Nušo, ki ima nežne in tanke lase. Pred tremi meseci ji je že naredil trajno ondulacijo. Med tokratnim striženjem je naredil podstriženja v diagonali po sami obliki glave. Na zadnjem delu je strigel horizontalno. Gradil je na graduaciji. Na stranske dele se je navezoval kvadratno. Na sprednjem delu je strigel v diagonali, graduacija pa je bila okrogla.

Seminar je bil podprt tudi s strani podjetij Keune in Allhairtools. Če ste seminar zamudili, je posnetek še vedno na voljo na obeh kanalih naših družbenih omrežij:

Facebook https://www.facebook.com/RevijaFrizer/videos/1516544895849307

Instagram https://www.instagram.com/p/CpIroDKoOLa/

Tekst: Nina Nagode
Foto. Anastasia Stoliarova