Kako lahko v času zaprtja postanete boljši frizer

Sally Brooks svetuje, kako lahko v času zaprtja postanete boljši frizer


Naše delo bo še nekaj časa moteno, vendar se bomo skupaj s svojimi strankami vrnili v svoje salone. Izkoristite čas doma, da postanete frizer, kakršen ste si vedno želeli biti!
»V salonu ste neprestano zaposleni, zato modro izkoristite čas zaprtja salonov. Razmislite, kakšen frizer ste in kakšen bi si želeli biti. Izkoristite, kar vam je na voljo, da se vrnete na delo močnejši kot kadar koli,« vam svetuje Sally Brooks, solastnica salona Brooks & Brooks in dvakratna britanska frizerka leta.


Sally vam svetuje naslednje:


1. Spletna izobraževanja – zahvaljujoč družbenim omrežjem imamo na voljo mnoga brezplačna izobraževanja. Naj bo to balayage, svečano spenjanje ali striženje. Socialna omrežja so polna nasvetov in izobraževanj nekaterih največjih svetovnih frizerskih mojstrov. Izkoristite jih!


2. Bodite v stiku – tu nimam v mislih le sodelavcev, ampak tudi poslovnih partnerjev. Ta čas se vsi počutimo malo osamljeni, ampak naša industrija je super in skupaj bomo prebrodili tudi to.


3. Bodite na tekočem z dogajanjem – spremljajte spletne medije, da boste na tekočem z dogajanjem v industriji. Ljudje se pogovarjajo o ponovni postavitvi posla, ponujajo nasvete in pomirjujoča sporočila.


4. Podcast – obstajajo zanimivi podcasti, ki jih lahko poslušate. Izbirate lahko med temami, kot so frizerstvo, dobro počutje, moda, glasba itd. Izberite, kar vas zanima in motivira.


5. Stran z negativnostjo – če ste na družbenih omrežjih del skupine, zaradi katere ste potrti in zaskrbljeni, je ne spremljajte več. Trenutna situacija je velik izziv za vse, zato je pomembno, da smo realni in predvsem da ostanemo pozitivni.

 

Več o Brooks & Brooks:
www.brooksandbrooks.co.uk
instagram: @brookshair