HOB trendi za leto 2022

Globoko smo že stopili v leto 2022 in čas je, da razmislimo o trendih za sezono pomlad/poletje. Jake Unger, vodja izobraževanja na HOB Academy, pravi, da ne gredo nekateri videzi nikoli iz mode, potrebujejo le malo posodobitve. “Paž, valovi, frufru so klasični videzi, ki se le vsako leto malenkostno spremenijo glede striženja in stiliranja. Ravni ali valoviti lasje, gre za majhen detajl, zaradi katerega je celoten videz videti moden in v trendu.”

Predstavljamo vam pet novih trendov, na katere se moramo pripraviti.

Paž
Vrnil se je paž! Letošnje leto je namenjeno prenovi in ponovnemu rojstvu. Popestrite videz s striženjem, ki je značilno za to sezono. Za stranke, ki si želijo osvežitve, dodati novo dimenzijo svojemu post-koronskemu videzu, je paž kot nalašč za zdrave lase. Od mikro paža, ki je bil popularen v 90., do teksturiranega »bedhead«. Odločitev je vaša. Samo, da je paž.

Sodobni mullet oziroma “bundesliga”
Mullet se pojavi vsakih 10—15 let, vendar je vsakič malo drugačen. Glede na spremembe, ki jih je prinesla pandemija, je ta videz kot nalašč za ustvarjanje nečesa drznega in drugačnega. Sodobni mullet je mešanica mulleta in striženja, ki se ga je prijelo ime “shag”. Je manj agresiven ter bolj živ, zapeljiv, teksturiran in potrebuje manj stylinga. Je idealna rešitev za tiste, ki si želijo novi videz “bedhead”. To striženje je lahko prilagojeno za vsako obliko obraza in teksturo las, vendar je videti najbolje, če imamo vsaj malo naravno skodrane lase.

Preprosto kratko
Si želite dramatične spremembe? Zelo malo pričesk je tako brezčasnih, kot je pixie. Je presenetljivo vsestranski in deluje na različnih teksturah las. Letošnji videz je dobil novo obliko in čas je, da ponovno zasijemo. Je enakomerno teksturiran. Morda je le na vrhu dolžina nekoliko daljša. Pixie je vsekakor videz, ki prihaja v ospredje in bomo o njem še veliko govorili.

Frufru
Frufru je odlična rešitev, ko želimo popestriti videz. Letos so v trendu neurejene teksture in tako je tudi pri frufruju. Frufru je klasična rešitev, kako spremeniti obliko katerekoli pričeske ne glede na njeno dolžino. Idealen je za uokvirjanje obraza in dodajanje središčne točke.
Imejte v mislih, da bo daljši frufru ustvaril zapeljiv videz Kate Moss. Izbirate lahko med frufruji vseh oblik in dolžin, naj skriva ali odkriva obrvi, letos je njegovo leto.

Samo malo
Z boho videzom in tistim iz 70., ki postajajo nova klasika, je videz Rachel sedaj nekoliko daljši, mehkejši, lahkotnejši in zravnan. Naj vas navdihne ikonični videz Bridgette Bardot, ki odlično ponazarja nenarejen videz “samo malo” plastenja na sprednjem delu.

Več o HOB Academy:
Instagram: @hob_academy
www.hobsalons.com/academy