Hair fusion, education & party

Ljubljana, 7. maj 2022

Stevo Pavlović se je lotil svojevrstnega frizerskega dogodka od frizerjev za frizerje, ki ga v Sloveniji še nismo imeli. V svojem salonu na Trubarjevi v Ljubljani je zbral nekaj stanovskih kolegov, da vsak uredi po en model, ves čas pa so jih med delom spremljali frizerji. Ti so se lahko ves čas dogajanja sprehajali med delovnimi mesti ter opazovali, kako posamezni nastopajoči strižejo in barvajo od začetka do konca procesa. Priložnosti za vprašanja, nasvete in sproščen klepet je bilo več kot dovolj. Število obiskovalcev je bilo omejeno na 30, zato je bil dogodek zelo hitro razprodan.

S svojimi modeli so se tako predstavili Mihaela Žavbi, Luka Nebec, Ivica Pavlačić, Matej Komar in seveda Stevo Pavlović, ki se je izkazal kot izvrsten gostitelj.

Legendarna Mihaela Žavbi je poskrbela za čudovito barvno transformacijo.

 

Luka Nebec se je s striženjem in oblikovanjem brade izkazal kot pravi brivski mojster.

Ivica Pavlačić, mojster iz sosednje Hrvaške, je navdušil s svojimi nasveti in striženjem.

 

Tudi edinstveni Matej Komar je med striženjem svojega modela iz najnovejše kolekcije nesebično delil svoje znanje s kolegi.

Gostitelj Stevo Pavlović je svoj model postrigel in kot piko na i dodal letošnji barvni hit odtenek very peri.

Celotno dogajanje je potekalo v zelo sproščenem in prijateljskem vzdušju. Nadvse prijetno je bilo po dolgem času ponovno srečati stare obraze in spoznati nove. Modele je na koncu fotografiral Nenad Cakić, ki je s frizerji delil veliko uporabnih nasvetov glede fotografiranja frizur. Za glasbo je ves čas skrbel en in edini Dalaj Eegol, ki ga poznamo tudi pod imeni Ali En in RecycleMan. Fellowship for Slovenian Hairdressing pa je poskrbel za prenos v živo na družbenih omrežjih. Kod medijski partner je bila prisotna tudi revija Frizer.

Tekst: Nina Nagode
Foto: Nenad Cakić in Nina Nagode