Barvni trendi letošnje zime

Izbor je pripravil Dylan Brittain, kreativni direktor pri Rainbow Room International.

Čokoladno rjava s prameni
Bogato čokoladno rjava barva, ki je videti svetleče, ni v zimskih mesecih nikoli iz mode. Vendar pa bomo letošnjo zimo videvali rjavolaske z nekaj svetlejšimi prameni. Prav tako balayage s čokoladno rjavo osnovo, ki bo dala lasem dimenzijo, globino in gibanje kot tudi dodaten lesk.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Galaktični odtenki
Poslovite se od drznih odtenkov roza in rumene barve, ki so bili popularni to poletje, ter pozdravite odtenka jajčevca in mornarsko modre barve. Oba pristojita rjavolaskam kot tudi blondinkam. Odtenki so lahko po celih laseh ali pa le na posameznih delih.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Roza penina
Letošnjo zimo bomo videli svetlejše in bolj subtilne odtenke roza, ki so zelo hladni. Navdih za te tone so roza zlati odtenki preteklih sezon. Kot nalašč je za blondinke, ki si želijo malo eksperimentirati, dodati svež in nov videz. Ko se barva spere, se povrne lepa blond barva.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hladni blond odtenki
Za jesen so bili v modi zlati, medeni odtenki, tudi marelično blond in vsi toplejši odtenki, ob katerih koža sije. Z zimo pa se vračajo hladnejši, kot je pepelnato blond, ledeno siva, biserno blond, ki je videti skoraj mavrično in izgleda najbolje, če je brez rumenih odtenkov.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: John Rawson