Bakreni kameleoni iz Akademije HOB

Mnogim se zdi, da se v bakrenih odtenkih las ne bi počutili udobno, saj povezujejo bakreno barvo s svetlo, rožnato poltjo. Bakrena barva las je veliko bolj vsestranska, kot si nekateri mislijo.
Prilagodite odtenek svojemu tenu kože ne glede na to, ali želite, da je barva vpadljiva, živahna ali bolj umirjena in subtilna. Zdaj je pravi čas za predstavitev barvne palete za tiste, ki iščejo nekaj bolj pikantnega. Ekipa HOB je za prihajajoče mesece izbrala svoje tri najljubše bakrene odtenke.

Korenček
Svetlo oranžen odtenek, ki je poln topline, živahnosti in izžareva zdravje. Najbolje ga je nositi na čistejši, zlati in univerzalni polti. Če imate bolj olivno ali globlji ten kože, bo kolorist dodal mešanici majhno količino rdeče ali mahagoni mix tona. To pomaga rahlo ohladiti ton in izboljšati celoten videz glede na ten obraza.

Pekoča paprika
Odtenek je živahen in prodoren z dodano globino. Neverjetno deluje z vsemi toni kože, saj ga lahko mešamo z oranžno, rumeno in mahagonijem (toplo se meša s hladnim). Odtenek je primeren za večino, za tiste z bolj olivno, univerzalno poltjo. Priporočam tudi majhno količino vijolične. To bo naredilo barvo bolj bogato in ko se bo sčasoma barva malo izprala, glede na kožo ne bo videti pretirano obledela.

Jantarno zlata
Luksuzen odtenek je sijoč in odseva svetlobo. Je popolnodtenek za toplejše/temnejše blondinke, ki si želijo malo spremembe. To je nadvse preprost in učinkovit način, da preizkusite nekaj novega, ki ne zahteva velike barvne spremembe. Čez obstoječa pramena lahko nanesemo tretma za nego barve, ki bo naredil jantarno zlati ton od korena do konic in bo trajal do 17 pranj. Ton je bolj primeren za svetlejše lase. Če si ga zaželijo tiste z nekoliko temnejšimi lasmi, moramo lase najprej malo posvetliti, nekoliko bolj zahteven postopek, a vendar dosegljiv.

Več o HOB Academy:
Instagram: @hob_academy
www.hobsalons.com/academy