50 let za Salon International

London, 14.-16. oktober 2023

Salon International, vodilni svetovni dogodek frizerske industrije, letos obeležuje pet desetletij inovacij, ustvarjalnosti in odličnosti v svetu las. Dogodek je že od samega začetka vir navdiha za profesionalce in dijake. V preteklih petih desetletjih se je razvil v platformo brez primere, ki predstavlja najnovejše trende, vrhunske tehnike in vpoglede v industrijo z vsega sveta. Poleg izobraževanj, druženja in nastopov v živo je bila tudi letos obiskovalcem na ogled obsežna galerija kolekcij tokratnih finalistov britanskih frizerskih nagrad. Med drugim so bile javnosti prvič predstavljene kolekcije nominirancev za naziv Britanski frizer leta.

Mastercalss seminarji
Masterclass seminarje so tokrat pripravile kreativne ekipe Sassoon Academy, Toni&Guy, Patrick Cameron, Mahogany in SACO, ki so z obiskovalci delile najnovejše trende, tehnike, strokovno znanje in vizije za prihodnost.

Poslovni seminarji
Med poslovnimi seminarji so bili na voljo predavatelji Jack Howard, Andrew O 'Toole in Sophia Hilton. Obiskovalci so se imeli priložnost učiti od najboljših v poslu in dobiti vpogled, ki lahko prispeva k dvigu poslovanja in kariere.

Naslednji Salon International bo v Londonu potekal med 12. in 14. oktobrom prihodnje leto.

Tekst: Nina Nagode
Foto: Salon International