Mobirise
free bootstrap template

Si ustvarjalen, strasten v profesionalni raznolikosti in lepoti? Si mojster barve, umetnik stajlinga?

Bi rad navdihoval druge in postal član družine najbolj drznih umetnikov las s celega sveta? Ti si tisti KATEREGA IŠČEMO!

Mi, L’Oréal Professionnel Slovenija iščemo ”L'Oréal Professionnel Edukacijsko ekipo”

Prijavi se do 24.9.2017 na kreativni natečaj in postani del ekipe, ki postavlja standarde in ustvarja trende v frizerski industriji!

Ti si

  •  Frizer z najmanj 3 leti izkušenj
  • Z odličnimi frizerskimi sposobnostmi povezanimi z vsemi storitvami na voljo v frizerskem salonu
  • Imaš dobre komunikacijske veščine
  • Dobro predstavljaš
  • Strasten pri ustvarjanju novih trendov
  • V izziv ti je delo na odru
  • Rad prenašaš svoje izkušnje drugim 
Mobirise

Prijavite se

Za prijavo na to priložnost pošljite vaše kontaktne podatke (ime in priimek, telefonsko številko in email) na elektronski naslov: anze.jezerc@loreal.com

Vse informacije vam bodo sporočene za vsak krog osebno. Imena zmagovalcev bodo znana po finalu.

Če imate kakšna vprašanja ali potrebo po dodatnih informacijah, pokličite na telefonsko številko: +386 1 5800 973 ali pošljite mail na naslov: anze.jezerc@loreal.com

Ste pripravljeni, da prebudite zvezdo v sebi?

Za več informacij nas najdite na socialnih omrežjih. 

Facebook ne sponzorira, administrira ali na kakršen koli način podpira te promocije. Promocija ni povezana s podjetjem Facebook. S sodelovanjem v kreativnem natečaju se uporabnik strinja in razume, da bodo vsi podatki posredovani podjetju L'Oréal Slovenija d.o.o., ne pa Facebooku.

S sodelovanjem na kreativnem natečaju sodelujoči L’Oreal Slovenija d.o.o., Letališka cesta 29a, 1000 Ljubljana, blagovni znamki L’Oreal Professionnel dovoljuje zbiranje in obdelavo osebnih podatkov izključno za namen izvajanja tega natečaja. Osebne podatke sodelujočih bo organizator uporabljal v skladu s predpisi na področju zaščite osebnih podatkov, izključno za naveden namen. Po zaključku tega natečaja se bodo osebni podatki izbrisali. Sodelujoči ima pravico v vsakem trenutku preklicati dovoljenje za uporabo osebnih podatkov in zahtevati vpogled, dopolnitev, popravek ali izbris osebnih podatkov. Udejanjanje pravice do izbrisa osebnih podatkov ter preklic soglasja ima lahko za posledico odpoved sodelovanja na kreativnem natečaju. Sodelujoči lahko svojo pravico udejanja s poslanim e-sporočilom na CORPSI.LorealProfessionnel@loreal.com.