Keune 30 let v Sloveniji

Keune Haircosmetics spektakularno proslavil 30 let delovanja v Sloveniji

Septembra je podjetje Keune Slovenija praznovalo 30 let obstoja in prisotnosti znamke v Sloveniji. Za praznovanje so si izbrali izjemno lokacijo, ki jo ponuja mariborsko letališče, saj so želeli ponazoriti, kako čas hitro beži, ter napovedati nove male in velike skupne zmage. Hangar letališča je napolnilo več kot 300 povabljenih gostov, ki so že ob prihodu videli, da je pred njimi nepozaben večer. Na parkirišču jih je čakala rdeča preproga, od koder so se v dolgi limuzini odpeljali do prizorišča.

V uvodu je zbrane pozdravil, Matevž Firšt, direktor Keune Adriatic, ki je med drugim povedal: »Čas hitro beži, a mi smo danes tu, da gradimo prihodnost.« Goste je nagovorila tudi Anita Matič, direktorica Keune Adriatic. V nadaljevanju sta občinstvo prek videa pozdravila Eelco Keune, CEO Keune HQ, in njegov oče George Keune starejši, lastnik podjetja Keune. Z Nizozemske je posebej za to priložnost pripotoval Philip Berlijn, CCO Keune HQ, ki je v svojem nagovoru poudaril izjemno rast prodaje izdelkov Keune v zadnjem obdobju, za kar so v veliki meri zaslužni frizerji, ki zaupajo blagovni znamki in pri svojem delu uporabljajo njihove izdelke.

Med slavnostno večerjo so gostje prek video projekcij spremljali razvoj znamke Keune v Sloveniji in podjetja v svetovnem merilu, saj mineva letos tudi 100 let, odkar je Jan Keune ustanovil podjetje Keune. Seveda ni šlo brez pregleda, kako so se skozi desetletja spreminjale tudi same pričeske. Sodobnim videzom je sledila še vizija pričesk za prihodnost.

Vrhunec frizersko modnega spektakla je bila predstavitev posodobljene in omejene linije izdelkov za styling las v povsem novi preobleki, za katero je poskrbel nizozemski oblikovalec svetovnega slovesa Joseph Klibansky. Pričeske, ki smo jih lahko občudovali, so ustvarili Stevo Hair Academy, ID: Factory Hairgroup in Keune Adriatic akademija pod kreativnim vodstvom svetovno priznanega stilista Mija Majhena. Za oblačila je poskrbel izjemni DH Fashion. Po zaključku uradnega dela dogajanja je goste s svojim bendom zabaval en in edini Jan Plestenjak.

Tekst: Martina Divjak
Foto: Keune Slovenija