Visionary Awards

Jožica Lah o Visionary Awards

 

Alternative Hair Show 2015_Visionary Award_ABH_6076smlDel večera je bil namenjen natečaju Visionary Awards, kjer so se predstavili finalisti v treh kategorijah: striženje in barvanje, moški in avandgarda. Vsak se je predstavil z enim modelom. Med finaliste kategorije moški sem se uvrstila tudi sama.

 

Delo so ocenjevali priznani frizerji in novinarji. Vložili smo veliko truda in prikazali visoko kakovost dela, kar je dalo žiriji zelo težko delo.

 

Anthony Mascolo, predsednik Alternative Hair Showa, je pred razglasitvijo najboljših povedal: »Prijavljena dela postajajo iz leta v leto boljša. Standard je fenomenalen. Vsak izmed finalistov ni le pokazal lepih las, ampak sta tudi make up in styling ustvarila fantastične kreacije. Ne vem, kako smo se dejansko odločili za zmagovalce!«

 

Alternative Hair Show 2015_Visionary Award_ABH_5690smlKer sem tudi sama sodelovala in doživela nekaj edinstvenega in izjemnega, bi se rada zahvalila vsem ki, so me spremljali in spodbujali. To je bil zelo aktiven vikend in verjamem, da uspeh ne pride k tebi – ti greš k njemu!

 

Najlepša hvala za podporo vizažistki Marii Malik in modelu Thomasu Amonu, Srednji šoli za oblikovanje Maribor, dijakom drugega in tretjega letnika modnega oblikovanja pod vodstvom Alenke Lukič in Patricije Lebar. Ustvarili ste prekrasen styling.

 

Hvala za vašo zvestobo, je res neverjetna in vaša prijaznost mi pomeni ogromno! Na žalost ni trofeje, ampak sem 100 % zadovoljna s svojim delom in vem, da sem dala vse od sebe! Zahvalila bi se čudovitemu šefu Gerhardu Mayerju. Timsko delo naredi delo sanjsko …

 

 

Jožica Lah

 

Foto: Alex Barron-Hough @ TIGI Bed Head Studio