Trevor Sorbie na Salonu International

Ekipa Trevor Sorbie je znana po svoji originalnosti in premikanju meja. Nekaj ekskluzivnih videzov bodo predstavili tudi na letošnjem Salonu International. Njihova predstavitev bo potekala v nedeljo, 14. oktobra.
Ekipa je pripravila nadvse originalen šov, na katerem bodo skozi kombinacijo videov in demonstracij v živo predstavili najnovejšo kolekcijo. Novi val unikatnih barvnih idej, avantgardnih konceptov in najnovejše inovacije na področju striženja. Predstavili se bodo s kar petimi novimi kolekcijami. Tako bodo obiskovalci deležni nadvse širokega nabora raznolikih frizur vse od komercialnih do avantgardnih. Ena od kolekcij bo namenjena le barvam.
»Najnovejše fotografije našega dela predstavljajo raznolikost originalnih tehnik. Ko ustvarjamo kolekcijo, verjamemo, da je najbolj učinkovito, če pustimo ekipam, da se poigravajo z idejami in napakami. Veselimo se že, da vsakega od videzov poustvarimo v živo na odru, delimo z občinstvom trike, tehnike, s katerimi smo ustvarili naše najnovejše delo,« je povedal Tom Connell, artistični direktor.
Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica Salona International, pravi, da je to šov, ki ga ne gre zamuditi.

Urnik predstavitev in cene:
Nedelja, 14. oktober 16:15-17:30 81,00 £ (vstopnica vključuje tudi vstopnico za sejem)

Salon International bo potekal od sobote, 13. oktobra, do ponedeljka, 15. oktobra, na sejmišču ExCeL London. Za rezervacijo vstopnic obiščite www.salonshow.co.uk/tickets