Trendi HOB Academy

Zaradi trenutne situacije stranke odlašajo z obiskom frizerskega salona. Na tem mestu je pomemben pogovor s stranko, kako poskrbeti za lase. Nekatere stranke so preprosto pustile rasti lase, druge pa so se striženja lotile same.

»Med zaprtjem smo vsi spoznali, kako pomembni so lasje. So del naše identitete, življenjskega stila in naše lepote,« razlaga Akin Konizi, mednarodni kreativni direktor HOB Akademije. »Sezonski trendi so bili na stranskem tiru, a kljub temu na ulici opazimo porajajoče nove trende. Predvidevam, da se bodo stranke odločile za daljše lase ali pa bodo komaj čakale, da se postrižejo.«

Štirje trendi, ki jih napoveduje Akin Konizi:

1. 2021 bo leto paža. To klasično striženje ustreza vsem strankam in je idealno za tiste, ki so imele prej kratke lase in so ti zdaj zrasli, a bi vseeno rade obdržale nekaj dolžine. Pri pažu ni pravil. Lahko ga nosimo strogo in ravno ali mehko in ženstveno, lasje so lahko ob obrazu ali pa na ramenih.

2. Dolgi lasje so poleti vedno popularni in strankam bo všeč, da so v plasteh. Ni več valovitega videza morske deklice. Strankam bo všeč naravna tekstura, da so v objemu lepih, urejenih in zdravih laseh.

3. »The shag look« bo eden najpopularnejših videzov – plasti las, ki uokvirjajo obraz, mehak frufru in preprost zaključek.

4. Doma so se mnogi lotili striženja frufruja, ki ga bodo želeli obdržati. Če si želi stranka le eno spremembo, ji naredite frufru in ta bo takoj poskrbel za spremembo videza. Lahko je raven in strog ali mehak in posnet na trepalnice.

Več o HOB Akademiji:
Instagram: @hob_academy
www.hobsalons.com/academy