»THE MONEY PIECE«

BARVNI TREND ZA LETO 2021

Barvanje, ki uokvirja obraz, je zelo popularno zadnje mesece in vse kaže, da bo trend še nekaj časa tu. Je odlična posodobitev balayaga ali pramenov. V Veliki Britanije se ga je prijelo ime the money piece. Primeren je tako za dolge kot kratke lase in tudi za vse tipe in odtenke las. Prilagojen je vsakemu posamezniku, saj se lahko odločimo za močno ali pa prefinjeno obliko.

Beckie Eaton, koloristka pri Room 97 Creative v Veliki Britaniji, pravi, da je to storitev, ki jo lahko ponudimo vsaki stranki. »The money piece je predel okoli obraza, ki poudari polt in poskrbi, da oči bolj izstopajo ter da barva las zaživi. Je prefinjen način, kako dati lasem luksuzen in drag učinek. Lasje so videti, kot bi jih posvetlilo sonce, in to je točno to, kar potrebujemo, ko ne moremo na počitnice.«

Trend je zelo popularen pri zvezdnicah, kot so Beyonce, Dua Lipa in Bella Haddid. To naj bi bil tudi trend leta 2021. Popularen je bil že v 90., vendar mu daje njegova sodobna različica novo dimenzijo.

The money piece je odličen način, kako malo posvetliti videz. Posvetlitev je lahko povsem diskretna ali pa bolj drzna in bistveno drugačna od siceršnje barve las. Je enostaven za vzdrževanje in primeren tako za blondinke z medenimi ali karamelnimi toni, kot za rjavolaske s toplimi toni s čokoladnimi odtenki. Končni videz je bogat in sijoč, še dodaja Beckie. Vzdrževanje videza je res enostavno. Blondinke bodo potrebovale vijoličen šampon, da se izognejo rumenim odtenkom, rjavolaske pa barvni šampon, ki bo preprečil bledenje barve.

www.room97.com
Instagram: @room97creative