STYLE SESSION

STYLE SESSION RAZKRIL NOVE TRENDE ZA LETO 2016

V Ljubljani se je v soboto, 21. 11. 2015, ob 17. uri v vsem svojem blišču odvil dogodek Style Session, ki je postregel s presežki oblikovanja pričesk in popolnoma prevzel 850 frizerjev iz cele Slovenije ter Subrina Professional distributerje, ki so na dogodek prišli kar iz 20 držav.

 

SP_style event (126)Večerno ozračje do zadnjega sedeža napolnjene dvorane hotela Union sta tokrat navdušila izumitelj krtače Tangle Teezer, Shaun Pulfrey, ter mlada in dinamična ekipa iz Akademije Subrina Professional, ki je postregla s predstavitvijo kreativnih in trendi pričesk. Z živahnimi in fleksibilnimi gibi sta za zabavo in popestritev dogajanja poskrbela Duo Acrobatics, ki sta z nevsakdanjimi akrobacijami vzela dih marsikateremu udeležencu šova. Program dogajanja je povezovala karizmatična modna poznavalka Lorella Flego.

 

SP_style event (153)Po začetnem video posnetku, ki nam je na sodoben, kreativen in »fashion« način podal vpogled v dinamiko in delovanje blagovne znamke Subrina Professional, je na odru svoje trike oblikovanja las razkril Shaun Pulfrey, ki nam je podal tudi odlične ter enostavne nasvete glede razčesavanja, sušenja in oblikovanja las z različnimi vrstami krtač. Z neverjetno eleganco in prefinjenostjo so naše zanimanje vzbudili ženski modeli, ki so s tako imenovanim »catwalkom« naznanili ekipo Subrina Professional: Sanjo Karasman, Roka Klemenčiča, Roka Švajgerja ter Borisa Dragana. Sledilo je delo na odru in ekipa nam je razkrila najnovejše tehnike barvanja in striženja težko pričakovanih pričesk, ustvarjenih za novo kolekcijo 2016, imenovano Colour Equilibrium. Sijoče, živahne in naravne tone so dosegli z barvami Unique, Senseo, Vulcano ter Mad Touch. Predstavili so tudi nekatere povsem nove odtenke Sensea in Uniquea, ki jih je Subrina Professional pred kratkim dodala med barvne nianse. Na odru so uporabili tudi povsem nov izdelek za doseganje takojšnjega, mega volumna, Volume of Dust iz linije HairCode. Kolekcija je s končnim sprehodom modelov požela izjemno navdušenje z bučnim aplavzom, saj je poleg tega, da je zasnovana na osnovnih in bolj naravnih barvnih tonih, tudi izredno vizualno privlačna ter nosljiva. Najboljše pa je, da se najnovejše modne tehnike barvanja in striženja na ta način idealno prepletajo tako na ravnih kot tudi na kodrastih laseh ter tvorijo izjemno celostno podobo, ki se pretvori v osupljive pričeske.

 

 

SP_style event (270)Letošnja novost že tradicionalnega dogodka je bila naravnost osupljiva kolekcija spetih pričesk Boudoir, primernih za različne priložnosti, ki jo je z neverjetno lahkotnostjo in nasmejanostjo v popolnoma svojem stilu predstavil Boris Dragan. Presenečenje, ki je sledilo, je razkrilo pričeske iz osebne kolekcije kreativne Sanje Karasman, zasnovane na tematiki morske deklice. Nevsakdanje pričeske morskih deklic so nas popeljale v popolnoma drugačne sfere ustvarjanja avantgardnega stila. Posebno pozornost je pritegnilo delo ekipe Subrina Professional na moških pričeskah, ki so jih modeli prikazali z izjemno koreografijo z začetnim vojaškim korakanjem. Dvorana, nabita pretežno z žensko populacijo, je še bolj oživela, videti pa je bilo tudi veliko mobilnih naprav, s katerimi so obiskovalci želeli ujeti čim več trenutkov zanimivega dogajanja.

 

SP_style event (285)Spektakularni Style Session se je zaključil s »catwalkom« vseh 56 modelov, ki so se v ritmu sodobnih elektronskih tonov zvrstili na odru, ter s podelitvijo nagrad. Sledilo je neformalno druženje v preddverju dvorane, kjer so se udeleženci v družbi modelov veselo spogledovali s fotoaparatom.