Style Session Subrina Professional

Ljubljana, 28. maj 2022

Po dveh letih premora smo si lahko končno ogledali šov ekipe Subrina Professional. Kot mnogi so tudi oni načrtovali, da bodo lahko novosti v živo predstavili že lani. Dan D je bil letošnji 28. maj, ko smo si lahko v dvorani ljubljanskega hotela Union končno od blizu ogledali vse novosti od njihovega zadnjega nastopa v živo in teh res ni bilo malo, saj so prenovili celotno ponudbo in lansirali veliko novih izdelkov. Eden najpomembnejših so zagotovo nove permanentne barve, ki so jih razvijali kar pet let, saj so želeli prav vse testirati na modelih. Že sam začetek je bil spektakularen – najprej nas je pozdravila simpatična Lorella Flego, ki je povedala nekaj besed o dogodku in na kratko o sami znamki Subrina Professional. Nato nas je nagovoril direktor za profesionalni program, Rok Habjan, ki je zbrane v dvorani prisrčno pozdravil in nagovoril poslovne partnerje. »V zadnjih dveh letih se je veliko spremenilo, nekaj pa je ostalo enako – naša strast in predanost lasem. Naša ekipa je tudi zadnji dve leti s pridom izkoristila za razvoj novih izdelkov, ki zdaj nudijo še boljšo uporabniško izkušnjo in povečujejo zadovoljstvo potrošnikov,« je med drugim dejal.

Nato pa se je začelo. Ko se je odvrtel krasen promocijski video za Subrina Professional Permanentne barve, je v dvorani zavladala tišina. Vse so prevzeli čudoviti in svetleči lasje, takoj zatem pa je publika oživela, saj je na oder prišla kreativna vodja znamke, Sanja Karasman. Kmalu za tem so se ji na odru pridružili mednarodni trenerji vrhunskega kova, ki so posebej za to priložnost pripotovali v Slovenijo. Prišli so iz Italije (Federico Massarenti), Poljske (Joanna Jakóbek), Srbije (Nemanja Maričić), Madžarske (Nikoletta Foresz) in Češke (Petra Plankova). Seveda pa je prisotne razveselila tudi slovenska ekipa, ki jo sestavljajo Boris Dragan, Rok Klemenčič in Tina Hudobivnik. Na odru so predstavili modele z zanimivimi barvnimi kombinacijami in moderne tehnike striženja ter navdušili s svojo vizijo ustvarjanja. Tokratni šov je potekal v njihovem značilnem stilu: zelo barvito, zabavno in seveda poučno. Ob razlagah, katere barve so mešali, me je zamikalo, da bi se mešanja barv lotila še sama. Tako igrivo je bilo poslušati, kako so zmešali določen hladen in topel ton ter tako ustvarili svoj čudovit odtenek.

Snovalci šova niso pozabili niti na glasbeno presenečenje. To je bila Nina Pušlar, ki je v prelepih tonih svojih pesmi množico razveselila in poskrbela za kurjo polt vseh prisotnih. Presenečenj pa še ni bilo konec – večer se je zaključil s podelitvijo Subrina Professional nagrad, nato je sledila prijetna pogostitev.

Naj zaključim z mislijo voditeljice Lorelle Flego, ki je ob koncu dejala: »Se vidimo naslednje leto ne glede na vse. Vse bo dobro.«

Tekst: Nina Nagode
Foto: Klemen Razinger