Skodran frufru

Skodran frufru je to sezono obvezen

Vsaka skodrana glava je drugačna. Razlikuje se po teksturi, obliki in vsestranskosti. Stranke s skodranimi lasmi vedo, kako pomembno je res dobro striženje, saj lahko to naredi ali pa pokvari celotno pričesko. In zdaj h ključnemu detajlu, ki je to sezono obvezen – skodran frufru.

Sam Ashcroft, član kreativne ekipe Brooks & Brooks London, svetuje individualni pristop in ne delanje po sistemu »ena velikost ustreza vsem«. Še posebej, ker lahko že pri eni glavi na različnih mestih prihaja do variacij glede teksture. »Vemo, da pri skodranih laseh že z malo naredimo velike spremembe, ki lahko trajajo mesece. Običajno je veljalo, da frufru in skodrani lasje ne gredo skupaj, vendar se časi spreminjajo in prepričani smo, da je skodran frufru super način za zelo moden videz.«

Obstaja veliko stilov, kako nositi frufru v kombinaciji s skodranimi lasmi. Možnosti so vse od zelo širokih do kratkih oblik. Medtem ko čakate na naslednji obisk vašega frizerja, se lahko pozabavate z naglavnimi trakovi. Pri skodranih laseh je lahko frufru tudi nekoliko daljši in sega krepko čez obrvi.

V osnovi je bila muza za ta videz Stevie Nicks, v zadnjem času pa nas s svojimi kodri navdušujejo zvezdnice, kot so Zendaya, Lily Collins, Beyonce in Ciara.

Več o Brooks & Brooks:
Spletna stran: www.brooksandbrooks.co.uk
Instagram: @brookshair