Prihaja Odreži drugačnost 2024

Lahko bi rekli, da je število deset zaznamovalo letošnje leto v frizerskem salonu MH STUDIO, ki ga vodi Marko Hriberšek. Nepozaben šov, ki ga je lastnik salona pripravil s svojo dobro utečeno ekipo, je obiskovalce letošnjega sejma kozmetike Beauty Foruma na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani popeljal nazaj skozi čas. Deset svečanih frizur v desetih minutah na kar desetih modelih ni bil majhen zalogaj, a so končne kreacije obiskovalce navdušile.

“Če bi lahko zavrtel čas nazaj, bi pisal isto zgodbo! Popolnoma vse in ne bi spreminjal popolnoma nič. Štejejo spomini in teh ni malo,” pravi Marko, ki je navdih za kreacije, ki jih je predstavil na odru, črpal ravno iz svojih začetkov in jih nadgrajeval v moderne in trendovske svečane pričeske.

Marko tudi letos ni pozabil na dobrodelno noto. Že peto leto pripravlja projekt Odreži drugačnost, s katerim želi predvsem opozoriti na stisko, ki je vedno večja pri otrocih, ki si še vedno ne morejo privoščiti sproščenih počitnic. “Želim si, da se frizerji med sabo zopet povežemo in združimo z dobrodelnim namenom. Akcija Odreži drugačnost je idealna priložnost, da frizerji s skupnimi močmi prispevamo nekaj za tiste, ki pomoč res potrebujejo. V ta namen bi želel povabiti čim večje število slovenskih frizerjev, da se ponovno združimo in z našimi zlatimi rokami obeležimo obletnico dobrodelnega dogodka Odreži drugačnost,” je povedal Marko.

Dogodek se bo odvijal na že zelo znani lokaciji, Velenjska plaža, 22. junija; tam bodo frizerji iz celotne Slovenije strigli za dobrodelni namen in izkupiček namenili organizacijama Viljem Julijan in MZPM Velenje. “Ker želimo, da je dogodek ponovno obiskan v veliki meri, vas, dragi frizerji, vabim k sodelovanju, saj vsak odrezan centimeter las šteje,” še dodaja Marko, ki je vsako leto vesel, da je odziv na akcijo Odreži drugačnost tako dober.