Prihaja Dobrodelni frizerski maraton

Športni park Vrhnika, 16. junij 2018

Nešana Arnaut, zmagovalka oddaje Zlati rez, prvega frizerskega resničnostnega šova, nam je že v intervjuju decembra lani omenila, da ima veliko idej in namerava v prihodnje povezati sotekmovalce v skupne projekte. Prvi večji se bo zgodil v soboto, 16. junija 2018, ko bo v okviru Argonavtskih dnevov sočasno s prireditvijo Noč na Vrhniki potekal Dobrodelni frizerski maraton.

Poleg sotekmovalcev omenjene oddaje se bodo Nešani pridružili še drugi slovenski frizerji in dijaki Srednje frizerske šole Ljubljana. Obiskovalcem želijo pokazati, kako lahko v zelo kratkem času z oblikovanjem in minimalnimi spremembami polepšajo njihovo pričesko in tudi njihovo celotno podobo. Za lažje čakanje na svojo preobrazbo pripravljajo nagradne igre, žrebanja, druženje z znanimi, nastope komikov, ličenje, nego kože, za najmlajše pa tudi poslikavo obraza.

Frizerji želijo na maratonu polepšati čim več obiskovalcev in s tem zbrati kar največ prostovoljnih prispevkov, ki jih bodo namenili Zvezi prijateljev mladine Ljubljana.

Tekst: Mateja Batagelj