Premikanje meja

Premikanje meja s strankam prijaznim stylingom

Ženske vseh starosti postajajo pri frizurah vse bolj drzne. Bolj kot kdaj koli si želijo eksperimentiranja z drznimi striženji in barvanji. Mnoge od njih pa seveda še vedno želijo ohraniti svojo ženstvenost in privabiti pogled.

Philipp Haug, mednarodni umetniški direktor pri TONI&GUY, je pripravil nekaj nasvetov za sodoben ženski videz.

Naj bo po naročilu
Tako kot pri vsakem videzu je tudi pri drznem striženju pomembno, da je pričeska primerna za vsako stranko posebej. Vsaka stranka si lahko povsem drugače razlaga, kaj pomeni dramatična sprememba. Najpomembnejše je, da se s stranko še pred začetkom ustvarjanja drzne spremembe dobro posvetujete.

Tudi če menite, da stranko poznate, jo vseeno vprašajte po njenem življenjskem stilu, koliko časa doma nameni stylingu in tudi, zakaj se je odločila za spremembo videza. Če je to reakcija na čustveno spremembo v življenju, morda to ni pravi čas za pretirano drzno spremembo. Če ste kljub temu prepričani, da bo kos drznemu sodobnemu videzu, naj vas ne bo strah pri ustvarjanju nečesa novega. Pokažite ji slike lepih drznih striženj in se pogovorite o tem, kaj boste naredili, da bo izstopala in vseeno izžarevala ženstvenost.

Zmehčajte konice
Ko ste enkrat prepričani, da si vaša stranka res želi korenito spremembo svojega videza, razmislite, kako bi zmehčali še tako močno striženje. Nepovezane sekcije las so lahko dober način za mehčanje čeljustne linije ali poudarjanje ličnic.

Prednosti frufruja
Frufru je idealen za piko na i močnemu striženju. Poleg tega daje bolj ženstven videz. Poskusite kombinacijo ekstremne graduacije z daljšim frufrujem. V enem videzu lahko združite več različnih tekstur in dolžin ter tako zajamete vpliven izgled ter ženstveno plat stranke.

Bodite kreativni pri barvanju
Barva igra pomembno vlogo pri ženstvenosti stila. Če je striženje ekstremno, bodite pozorni pri nanašanju barv. Naj ne bodo vsi lasje pobarvani le z enim odtenkom. Z barvo lahko zmehčate linije med graduiranimi dolžinami ali preprosto polepšate frufru. Barva lahko poudari celoten videz, vendar uporabite različne odtenke, da združite živahnost in nežnost.

Instagram: @philipp_haug