Paul Mitchell Day

Paul Mitchell Day: strokovni enodnevni frizerski seminar

 

slika3V soboto, 21. novembra 2015, se je, kljub deževnemu in zasneženemu dnevu, 30 frizerjev z vseh koncev Slovenije udeležilo enodnevnega strokovnega seminarja iz nove kolekcije Paul Mitchell Liquid Motion.

 

Seminar je potekal v Goriških brdih v izobraževalnem centru podjetja Pronega, d. o. o., kjer so se udeleženci seznanili z novo linijo izdelkov proti bledenju barve Paul Mitchell Ultimate Color Repair in z novo kolekcijo Liquid Motion: dve tehniki, ki med seboj spajata skupaj več formul za doseganje nove moderne dimenzije z barvami Paul Mitchell the color XG. Tomaž Turk, kreativni vodja Mič Styling in evropski trener za blagovno znamko Paul Mitchell, in Matjaž Okorn, vodilni tehnik za barve pri Mič Styling in vodilni edukator za barve Paul Mitchell, sta nove tehnike striženja in barvanja udeležencem najprej demonstrirala na modelih, nato pa so udeleženci na lutkah izvedli eno tehniko barvanja in dve tehniki striženja. Vsem prisotnim je bil v pomoč tudi Paul Mitchell edukator Klemen Rink, direktor salona Rink.

 

Enodnevni seminar je minil v sproščenem in prijateljskem druženju ter v medsebojni izmenjavi frizerskih izkušenj in znanj.