Paul Mitchell Day 2016

Ste že izkusili moč barv?

27. novembra se je v Goriških brdih odvijal drugi Paul Mitchell Day, kjer je 60 frizerjev izkusilo moč novih barv POP XG (živahne semi-permanentne barve v kremi) in THE DEMI (demi permanentne barve). Dopoldanski look & learn seminar tehnik barvanja in striženja je zaokrožil popoldanski praktični seminar na lutkah. Udeležence so s svojim znanjem razvajali Tomaž Turk, evropski trener za blagovno znamko Paul Mitchell, Matjaž Okorn, vodilni edukator za barve Paul Mitchell, in asistent Klemen Rink, direktor Salona Rink.

»The Demi je fantastičen pri doseganju maksimalnega sijaja in nege las, preliv, ki potegne iz povprečja vsako monotono barvo las v pičlih 20 minutah. POP XG je nepogrešljiv v vsakem color baru. Noro čisti, živahni toni za kreiranje brez meja. S POP XG lahko resnično prenesem art ideje na lase.«

Matjaž Okorn, vodilni edukator za barve Paul Mitchell

Želite tudi vi izkusiti moč barv Paul Mitchell POP XG in The Demi? Vse informacije dobite pri zastopniku za izdelke John Paul Mitchell Systems: Pronega, d. o. o. Vipolže 19b, 5212 Dobrovo, www.pronega.si ali www.paulmitchell.si.