Napovedujemo Salon International

ExCeL London, 8.-10. oktober 2022

Salon International že leta velja za enega najpomembnejših frizerskih dogodkov na svetu in v treh dneh ponudi obilico navdiha, izobraževanj, izdelkov in druženj stanovskih kolegov.

Pri frizerstvu gre predvsem za druženje, izobraževanje in navdih – Salon International ponuja vse to, zato začnite z odštevanjem, saj bo letošnji Salon International v treh dneh ponudil vse to in še več.

Najboljši frizerji se ves čas učijo, zato bo tudi tokrat v središču dogajanja tudi izobraževanje. Poleg vpogleda v delo ambasadorjev in edukatorjev blagovnih znamk bodo veliko ponujali tudi brezplačni odri z natrpanimi urniki nastopov mnogih priznanih frizerskih imen. Na ogled bo vse od tehnik barvanja do navdihujočih avantgardnih nastopov.

Za tiste, ki si želite bolj poglobljeno izobraževanje, so na voljo štirje plačljivi seminarji. Tokrat jih bodo pripravile ekipe Sassoon Academy, TONI&GUY, Mahogany in Patrick Cameron. Na njih si bodo lahko udeleženci od blizu ogledali najnovejše tehnike striženja in barvanja. Ne bodo manjkale niti ideje za ustvarjalno in komercialno ustvarjanje.

Veliko navdiha vedno ponuja galerija British Hairdressing Awards, ki nudi ekskluzivni prvi vpogled v kolekcije letošnjih finalistov.

Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica HJ pravi: »Vesela sem, da smo se lani vrnili na ExCeL London in letošnji Salon International oblublja, da bo še večji in boljši kot kdaj koli. Je edinstveni prostor, kjer lahko na enem najdeš toliko navdiha v enem samem vikendu.«

Bodite del letošnjega Salon International tudi vi! Vstopnice za sejem in posamezne seminarje si lahko zagotovite na SALON INTERNATIONAL VSTOPNICE.