Metod Tasič navdušil na Alternative Hair Showu

Te dni je v Londonu zvrstilo kar nekaj frizerskih dogodkov. Med drugim smo lahko videli nastop Metoda Tasiča, ki navdušil na dobrodelnem Alternative hair showu in ekipo zagrebške akademije ZGAT, ki je bila povabljena, da nastopi na gverilskem dogodku NOISE.

V soboto je na široko odprl vrata sejem SALON INTERNATIONAL, ki kljub vsemu še vedno ostaja frizerska meka in sejem, ki ga ne gre zamuditi. Seminarje so tokrat predstavili Sassoon Academy, Rush, Mahogany, Patrick Cameron in Toni&Guy.  

Ponovno smo obiskali gverilski dogodek NOISE, ki predstavlja malo drugačen pristop k frizerstvu. Na odru so nas navdušili SACO, Yaga Hupalo, Tyler Johnston, Creademic, X-Presion, Tim Hartley in zagrebška Zgat Academy, ki nas tudi tokrat ni pustila ravnodušne.

Nedeljski večer nam je postregel z dobrodelno prireditvijo ALTERNATIVE HAIR SHOW, ki smo se ga še posebej veselili, saj se je na odru kot finalist natečaja International Visionary Award predstavil tudi Metod Tasič. Že sama uvrstitev v finale in predstavitev na odru te prestižne prireditve neizmeren uspeh. Bravo, Metod! Na ta večer so podelili tudi nagrade AIPP. V kategoriji za najboljšo moško kolekcijo jo je že drugo leto zapored prejel naš kolumnist Uroš Mikič, ki mu seveda tudi čestitamo.

Več v naslednji številki, ki bo izšla decembra.


Foto: Alex Barron-Hough, Sam Han