Mahogany na Salonu International

Kreativna ekipa Mahogany že 22 let zapored predstavlja svoje trende na Salonu International. Njihove tehnike striženja in barvanja so med vodilnimi v Veliki Britaniji in bodo navdušile obiskovalce. Ekipa bo predstavila najnovejšo kolekcijo pomlad/poletje 2018.
Seminar bodo vodili Colin Greaney, mednarodni kreativni direktor, Antony Licata, kreativni direktor za Veliko Britanijo in Neil Atkinson, starejši kreativni direktor. Potekal pa bo v duhu filozofije Mahogany Hairdressing.
Na letošnjem seminarju bodo predstavili najnovejšo kolekcijo v povezavi s povsem novo spletno stranjo, ki je namenjena izobraževanju.
»Mahogany predstavlja pomemben del družine Salona International. V vseh teh letih so pripravili že več kot 40 seminarjev. Veseli smo, da so tudi letos z nami in verjamemo, da bodo obiskovalci kot vedno deležni velikega navdušenja, inspiracije in kreativnosti,« pravi Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica Salona International.

Urnik predstavitev in cene:
Sobota, 13. oktober 12:00-13:30
Nedelja, 14. oktober 12:00-13:30
92,40 £ (vstopnica vključuje tudi vstopnico za sejem)

Salon International bo potekal od sobote, 13. oktobra, do ponedeljka, 15. oktobra, na sejmišču ExCeL London. Za rezervacijo vstopnic obiščite www.salonshow.co.uk/tickets