KRALJEVSKO PRAZNOVANJE 100 LET KEUNE HAIRCOSMETICS

Keune je ob 100. obletnici priredil fantastično praznovanje za več kot 3.000 frizerjev s celega sveta, ki smo se zbrali v kongresnem centru RAI Amsterdam.


Velika skupina je prišla tudi iz regije Keune Adriatic, torej Slovenije, Hrvaške, Srbije, Bosne in Hercegovine ter Makedonije na čelu z Matevžem Firštom, regionalnim direktorjem.


Velja omeniti, da Keune trenutno prodaja svoje izdelke v 85-ih državah sveta.

Na začetku smo videli glasbeno točko zvezdniškega Duncana Laurenca, zmagovalca pesmi Eurovizije 2019, ki je sredi prireditvenega prostora zaigral na klavir. Sledil je pozdrav Eelca Keuneja, mednarodnega direktorja, in za tem še njegovega 93-letnega očeta Georga Keuna, ki je od malega pomagal svojemu očetu Janu Keunu, ustanovitelju podjetja Keune. Na začetku je imel lekarno, ki se je kasneje preusmerila v izdelavo kozmetike za lase. Naj omenim še tretjega, zelo aktivnega člana Keune družine, to je George Keune mlajši, ki skrbi za hitro rastoči trg v ZDA. Sledil je show prikaza frizerskih kreacij skozi zgodovinski razvoj izdelkov Keune, od prve trajne ondulacije na svetu, Tinta barve za lase, preko spreja za utrjevanje las do gela za lase. Videli smo več izhodov modelov z različnimi odličnimi kreativno oblikovanimi in pobarvanimi lasmi v izvedbi ekipe Keune pod vodstvom Ilham Mestour, vodje mednarodne ekipe Keune.

Sledila je futuristična predstavitev vizije Keune oblikovanja las, kjer sta kreativnost v obliki in barvi brezmejna. Keune je prejel ob 100. obletnici delovanja izjemno priznanje, saj so postali 'ROYAL COMPANY'. Nizozemska je kraljevina in ta naziv prejmejo nizozemska podjetja, ki so starejša od 100 let in imajo velik mednarodni vpliv, kar je za Keune velika čast in prizanje.

Videli smo še izjemne plesne točke. Po koncu showa je sledilo druženje z zabavo in plesom ob odlični DJ glasbi, pijači in prigrizkih do pozno v noč.

Vsak obiskovalec je prejel posebej oblikovane izdelke Limited edition 'Keune X by Joseph Klibansky', priznanega oblikovalca.

Bila je to izjemna proslava častitljive obletnice podjetja Keune, ki je največje svetovno frizersko podjetje v družinski lasti. Svojo vizijo dela in razvoja v prihodnosti vidijo izključno v čistem okolju, energetski neodvisnosti, vse izdelke izdelujejo na

Nizozemskem, izdelkov ne preizkušajo na živalih, na voljo so v reciklirani in okolju prijazni embalaži ...

Stevo Pavlovič @ Revija Frizer