Junija na Vrhniki kar dva dobrodelna frizerska dogodka

Idejna vodja obeh dogodkov je Nešana Arnaut, ki jo širša javnost pozna predvsem kot zmagovalko resničnostnega šova Zlati rezzz. Za njo je tudi že dolga ustvarjalna pot, saj letos praznuje deset let samostojne frizerske poti. Za letošnji junij s pomočjo soorganizatorjev na Vrhniki pripravlja kar dva nepozabna dobrodelna frizerska dogodka.

(H)ART show, ki se bo zgodil v soboto, 15. junija 2019, v Cankarjevem domu Vrhnika (Kino na Vrhniki), bo potekal predvsem v čast uspehov, sodelovanj in tesnih prijateljskih vezi, ki jih je stkala v zadnjih desetih letih. Nešana obljublja preplet trendov, kreativnosti in dobrodelnosti. »V prvi vrsti izpostavljam, da ne gre za klasično modno revijo, ampak za celostno predstavo, kjer zgodbo kreativnosti in uspeha predstavljajo mnogi umetniki. Štiri unikatne kolekcije frizur bomo predstavili na edinstven način, kot ga do sedaj pri nas ni bilo. Z dogodkom želim pot utreti vsem tistim, v katerih tli ideja o prikazu njihovega dela in idej na drugačen način,« še dodaja Nešana.

Frizerski maraton bo letos potekal že drugič. Tokratno izvedbo si želi še nadgraditi in izpopolniti, predvsem pa si višji cilj zastavlja tudi s končnim finančnim izkupičkom, saj je namen dobrodelnost. Z željo po zbranem čim višjem znesku, ki ga bodo organizatorji v celoti namenili v dobrodelne namene, se bo v petek, 21. junija 2019, za en dan na enem mestu združilo več kot 20 frizerjev in mimoidočim več ur nudilo frizerske storitve. Frizerski maraton bo v okviru Uličnega festivala na Stari cesti na Vrhniki potekal od 16.00 in vse do poznih večernih ur.

Zbrana sredstva na obeh dogodkih bodo s pomočjo Lions kluba Vrhnika Notranjska namenili družinam v stiski.

 

Intervju z Nešano Arnaut si lahko preberete tu.