Hairstyle News prestavljen na jesen

  1. Hairstyle News festival se zaradi situacije s korona virusom prestavlja na jesen 2020

 

Hairstyle News, najvplivnejši frizerski festival na Hrvaškem bi se moral odvijati 28. in 29. marca 2020 v zagrebškem Plaza Event Centru. Trenutno negotova situacija s koronavirusom je botrovala odločitvi organizatorja Denisa Vidovića, da prestavi festival na jesen 2020. Odločitev je nastala v tesnem sodelovanju s partnerji festivala in vsemi edukatorji.

 

“Zdrav razum vsem nam naroča previdnost ter da počakamo, da se situacija s korona virusom razreši. Samo tako lahko ostanemo vsi skupaj zaščiteni, tako zdravstveno kot tudi poslovno. Vse kar smo do sedaj pripravili, bomo uspešno izvedli to jesen, s ciljem razvoja frizerske industrije,” je odločitev komentiral Vidović.

 

Nove datume Festivala kot tudi novo lokacijo gre po besedah organizatorja pričakovati zelo kmalu. Prepričani smo, da bo 17. Hairstyle News tudi jeseni dokazal, zakaj je za mnoge izjemno priljubljena frizerska destinacija. Za več informacij spremljajte hairstyle-news.hr ter na družbenih omrežjih Facebook in Instagram @HairstyleNews.