Guy Tang na Salonu International

Guy Tang je kultni kolorist in aktivist iz Los Angelesa, ki se bo letos prvič predstavil na Salonu International. V nedeljo, 14. oktobra, bo nastopil na Salon Live.
Guy Tang si je zgradil velik krog občinstva na družabnih omrežjih. Svojevrsten stil friziranja je predstavil skozi izobraževanja na svojem kanalu YouTube ter Instagram in Facebook profilu. Na teh straneh je hitro pridobival občinstvo, saj je prinesel zabavo in navdušenje nad frizersko industrijo.
Ustanovil je #myidentity, ker je želel narediti barve po meri in ustvariti barve, o katerih vsi sanjamo. Njegova želja je, da vsi najdemo svojo #mydentity, saj ko veš, kdo si, imaš tudi pogum, da naredit tisto, o čemer sanjaš.
»Med odraščanjem sem se vsak dan spraševal o svoji identiteti. Nisem vedel, kdo sem, kaj si želim početi v življenju, kaj je moj namen. Ko sem odkril lase, se je vse spremenilo. Našel sem svoj smisel in smer.« Guy Tang pravi, da mu je to rešilo življenje.
»Guy je spremenil obraz frizerstva generacije. Uporablja socialna omrežja, se povezuje s posamezniki, deli svojo strast in ustvarja skupnost, ki je samozavestna glede svoje identitete. Navdušeni smo, da se bo predstavil tudi na Salonu International, saj bo njegov nastop podaljšek njegove spletne vizije, da vsem omogoči umetniško opolnomočenje,« še dodaja Jayne Lewis-Orr, izvršna direktorica Salona International.

Urnik predstavitev in cene:
Nedelja, 14. oktober 10:30-11:45
81 £ (vstopnica vključuje tudi vstopnico za sejem)

Salon International bo potekal od sobote, 13. oktobra, do ponedeljka, 15. oktobra, na sejmišču ExCeL London. Za rezervacijo vstopnic obiščite www.salonshow.co.uk/tickets