DARILO ZA NOVE NAROČNIKE - DEPOT

DEPOT - The Male Tools & Co. vam podarja prave lepotne pripomočke za moške.


Novi naročniki boste prejeli kar 3 izdelke: Clay Pomade, Exfoliating Skin Cleanser in All In One Skin Lotion. Število izdelkov je omejeno.

NAROČILNICO najdete tu.


DEPOT NO. 302 CLAY POMADE
Glina / pomada za oblikovanje. Za ustvarjanje, oblikovanje in definiranje s polmat učinkom. Zaradi svojih kohezivnih smol pomaga ustvariti teksturo in volumen tudi na bolj tankih in redkih laseh.

Depot NO. 802 Exfoliating Skin Cleanser 50 ml
Čistilni piling z vulkanskim peskom in trojnim delovanjem: odstranjuje odmrle celice, razstruplja in gladi kožo. Odstranjuje nečistoče in gladi kožo ter pomaga pri obnovi kožnih celic. Kožo poživlja in jo naredi sijočo. Na osnovi učinkovitih sestavin za moško kožo: vulkanski pesek, izvleček kruhovca Baoba in voda iz listov zelenega čaja.

Depot NO. 815 All In One Skin Lotion 50 ml
Vsestranska tekoča krema (losjon) za vsakodnevno uporabo in nego kože. Kožo pusti žametno, zaščiteno in prijetno odišavljeno. Bogata formula z aktivnimi snovmi: mandljevo olje, argan in riževi otrobi, ki kožo nahranijo in pomirijo. Vsebuje tudi mešanico izvlečkov alg, bogate z minerali in poživitvenimi sestavinami, vlažilnih sestavin ter mešanico rastlinskih sestavin z vlažilnim učinkom.

 

NAROČILNICA