Darilo za nove naročnike – ARTЀGO RAIN DANCE

Novi naročniki boste prejeli Artègo Rain Dance Rich Serum Oil (20 ml) in Artègo Rain Dance Hydrating Milk Spray (20 ml). Število izdelkov je omejeno.

ARTЀGO RAIN DANCE, vitalna moč narave
Naravna nega las s certificiranimi organskimi olji s certifikatom Ecocert, svilenimi proteini, edinstveno sestavino IPSTIC ter z več kot 12 bogatimi aktivnimi naravnimi sestavinami.

Artègo Rain Dance Rich Serum Oil, bogato olje za nego in termično zaščito las. Dragoceno lepotno olje brez izpiranja neguje, zapre las in daje termično zaščito. Lasem daje lesk in mehkobo. Vsebuje certificirana organska eterična olja tsubaki, argana in kamelije vlažijo in mehčajo lase.

Artègo Rain Dance Hydrating Milk Spray, dnevni vlažilni negovalec brez izpiranja. Negovalno mleko v spreju, ki lasem daje mehkobo in sijaj. Olajša sušenje s sušilcem in pusti lase navlažene, mehke, nadišavljene in polne sijaja. Vsebuje certificirana organska eterična olja tsubaki, argana in kamelije za vlaženje in mehčanje las ter svilne proteine za sijaj. Kokosovo olje pa lase zaščiti in jih varuje pred staranjem.

NAROČILNICA