Boris Obreški navdušil slovenske frizerje

Boris Obreški, iskani zvezdniški frizer, se lahko pohvali z izjemnimi dosežki v svetu mode. Kot stilist Roberta Cavallija je navduševal na tednih mode v Parizu in Milanu. Aprila je ta ugledni Keune Color & Style ambasador svoje dragoceno znanje delil tudi z občinstvom v Ljubljani, na kar dveh seminarjih, polnih navdiha in uporabnih informacij za vsakodnevno delo v salonu. Osrednji dogodek, s katerega so tudi fotografije, je potekal v čudovitem ambientu restavracije nad mestom.

Udeleženci so imeli priložnost iz prve roke spoznati tri mojstrske in komercialne tehnike barvanja: Wet Balayage, Board Balayage in Face Framing – Perfect Blonde. Boris je izpostavil, da balayage ni le tehnika, temveč pravi umetniški proces, ki zahteva spretnost in občutek za senčenje.

S svojim strokovnim znanjem in strastjo do frizerstva je Boris navdihnil vse prisotne. S poudarkom na poenostavitvi salonskih postopkov in doseganju brezhibnih rezultatov je delil dragocene nasvete. Izpostavil je tudi pomen upravljanja s časom v salonu, kar je ključno za uspešno poslovanje. Na odru sta se mu pridružila tudi Luka Škvorc, edukator Keune Akademije, in Aleš Trunkelj iz frizerskega salona Stevo.

Boris se lahko pohvali z bogatimi svetovnimi izkušnjami s poudarkom na Latinski Ameriki in Bližnjem vzhodu. Kot iskan zvezdniški frizer v Evropi skrbi za stranke na prestižnih dogodkih, kot so filmski festival v Cannesu, Omega Bob Sled Cup in Vuitton American CUP. Nedvomno je ikona frizerske industrije, ki s svojim delom navdihuje tako kolege kot tudi stranke po vsem svetu.

Tekst: Martina Divjak
Foto: Keune Slovenija