Bliža se AHS

Alternative Hair Show bodo tudi letos zaznamovali slovenski frizerji
Legends
London, 9. oktober 2022

Alternative Hair Show se po dveh letih virtualnih izvedb vrača na oder londonskega gledališča Troxy, kjer bomo lahko ponovno v živo spremljali nastope frizerjev, med katerimi bo tudi STEVO PAVLOVIČ. To bo zanj že sedmi nastop.

Pomemben del dogajanja bo tudi predstavitev finalistov natečaja International Visionary Awards in razglasitev zmagovalcev. Letos bomo v kategoriji avantgarde stiskali pesti za dve slovenski vizionarki. Za PETRO BLATNIK MAČEK je to že četrta uvrstitev v finale, ULI ISTENIČ pa je preboj prvič uspel lani.

Tema letošnje prireditve so legende in gotovo bo nekaj posebnega, saj praznuje že 40 let, njegova osnovna ideja pa je iskanje in promoviranje artističnih frizerjev s celega sveta. Projekt Alternative Hair je Tony Rizzo ustanovil leta 1982 po izgubi sina zaradi levkemije. Njegov namen pa je zbiranje sredstev za raziskovalne programe za boj proti levkemiji in za družine z otroki, ki so oboleli za to boleznijo. Vsako leto organizira spektakularen šov, ki je prava paša za oči.

Vstopnice so na voljo TU.