ALUMNI KLUB SFŠ LJUBLJANA

ALUMNI KLUB SFŠ LJUBLJANA IN PREDSTAVITEV KOLEKCIJ NA KONCERTU V TRSTU

Na Srednji frizerski šoli Ljubljana smo se odločili, da ustanovimo Alumni klub dijakov SFŠ Ljubljana. Namen kluba je združevanje bivših dijakov naše šole in s tem omogočanje širšega sodelovanja, prenosa znanja na mlajše generacije, organizacije strokovnih srečanj in ostalih aktivnosti.

Prva naša aktivnost je bila modna točka v okviru koncerta v čast Davidu Bowieju v Teatro St. Giovanni v Trstu, v soboto, 12. januarja 2019.

Že leta 2016 smo se na naši modni reviji dijakov zaključnega letnika poklonili velikemu in vsestranskemu umetniku Davidu Bowieju. Vsako leto za modno revijo izberemo aktualno temo, s katero se dijaki predstavijo bodočim delodajalcem. Ampak David Bowie je brezčasen, zato smo se razveselili priložnosti, da s frizerskimi kreacijami zopet izkažemo čast enemu in edinemu – Davidu Bowieju na koncertu tribute skupine v Trstu. Anja Ovčak in Nina Gantar, bivši dijakinji šole in hkrati prvi članici Alumni kluba SFŠ Ljubljana, sta ponovno oblikovali atraktivni kolekciji pričesk, ki sta jih predstavili že na reviji nadarjenih dijakov in z njimi tokrat navdušili občinstvo in skupino David Bowie Tribute band. Če bi kot alumni (bivši dijaki, ki so obiskovali našo šolo) želeli sodelovati v podobnih projektih in bi vas članstvo v klubu zanimalo, nam pišite na info@frizerska.si.

Takoj ko se bo nabralo zadostno število zainteresiranih članov, bomo organizirali srečanje in skupaj zastavili načrte za naprej.

Vabljeni!