AIPP Grand Trophy

AIPP Grand Trophy
Angelo Seminara zmagovalec
AIPP Grand Trophy 2015–2016


Bologna, 21. marec 2016

Angelo Seminara je postal absolutni zmagovalec 19. izbora AIPP Grand Trophy. To je že njegova druga zmaga v zadnjih petih letih. Angelo je globalni art direktor blagovne znamke Davines.

Slavnostna podelitev je potekala na velikem Davinesovem razstavnem prostoru v okviru sejma Cosmoprof Worldwide v Bologni. Nagrado sta mu podelila Roberto Pissimiglia, predsednik AIPP in Sergi Bancells, generalni sekretar AIPP.

Angelo je bil zelo ponosen, da je prejel takšno priznanje s strani urednikov najboljših frizerskih revij na svetu. Pri glasovanju je sodelovala tudi revija Frizer.

Angelo je začel svojo kariero kot brivec. Z učenjem je začel že pri rosnih 11 letih v domačem kraju v Italiji. Pet let kasneje se je preselil v Rim in začel delati za Toni & Guy. Že takrat se je spogledoval z delom v Londonu. Leta 1995 je postal varovanec Trevorja Sorbia. Kasneje je pri njem postal tudi mednarodni kreativni direktor. Leta 2010 je stopil na samostojno pot. Sodeloval je na različnih šovih in seminarjih po svetu. Tesno sodelovanje z Eugenom Souleimanom na modnih revijah mu je prineslo velik ugled tudi v svetu mode.

Bi želeli tudi vi sodelovati in se predstaviti svetovni frizerski javnosti? Nagrade bodo podelili v petih kategorijah: komercialna, avantgardna in moška kolekcija, najboljša fotografija in video. Svoje kolekcije jim lahko pošljete do 30. junija 2016. OBRAZEC ZA PRIJAVO najdete na dnu tega članka.