20 let za Mič Styling Art Team

Leta 1991 je Mitja Sojer Mič odprl svoj prvi frizerski salon, nato pa je z odlično ekipo, jasno vizijo in s trdim delom svojo dejavnost razširil na več blagovnih znamk, štiri države, več kot sedemdeset frizerskih salonov in brivnico, frizersko akademijo ter mednarodno frizersko šolo.
Bilo je januarja 1991, ko je Mitja Sojer, za prijatelje Mič, na Tržaški cesti v Ljubljani odprl svoj prvi frizerski salon. Na stropu salona niso bili montirani standardni paneli tistega časa, pač pa je bilo naslikano nebo, kot da bi že takrat rad dal vedeti, da pri njihovem delu ne bo meja. S tremi mladimi, pravkar izšolanimi frizerkami je oblikoval svojo prvo ekipo, postavil temelje Mič Stylinga, nato pa z jasno vizijo postavil nova merila frizerski storitvi in stroki.
Pridružili smo se mu mladi, ustvarjalni in ambiciozni frizerji, ki smo si želeli nenehnega strokovnega napredovanja in hlepeli po svobodnem ustvarjanju. Zavedali smo se, da je najbolj pomembno učenje, zato smo ves čas izjemno veliko vlagali v izobraževanje in poseben interni sistem učenja novih tehnik.
Ta princip se je izkazal za pravilnega, saj smo v dobrih dvajsetih letih razširili verigo priznanih frizerskih salonov Mič Styling, kjer so zbrani najboljši med najboljšimi, ki slovijo po tehnični dovršenosti in neizpodbitni kakovosti storitev. Za ohranjanje visokega nivoja skrbi svetovno priznana Mič Styling Akademija, ki s kreativnim Art Teamom kroji in postavlja modno vizijo Mič Stylinga. V letu 2013 smo uradno odprli tudi prvo mednarodno Mič Styling Paul Mitchell Šolo, ki bodočim profesionalcem pomaga osvojiti čudoviti frizerski svet.
S frizersko akademijo se ustvarjalno delo ni razširilo le na izobraževanje in izpopolnjevanje lastnih kadrov, pač pa tudi na poučevanje zunanjih tečajnikov in načrtno umetniško snovanje lastnih kolekcij. Poleg rednega dela s svojimi strankami smo frizerji iz ekipe Mič Stylinga začeli uspešno sodelovati pri snemanjih za medijske in produkcijske hiše ter oblikovati pričeske za modne revije, modne in druge posebne dogodke. Umetniško jedro Mič Stylinga je bilo še posebej ustvarjalno, začelo je redno predstavljati svoje vizije in kolekcije pred strokovno javnostjo v Sloveniji in tujini, predvsem v Italiji, Angliji in Združenih državah Amerike.
V tem času smo s svojim brezhibnim profesionalizmom poskrbeli za mednarodno prepoznavnost, saj združujemo najboljše med najboljšimi in slovimo po tehnično dovršenem striženju, glamuroznem spenjanju ter navdihujočem barvanju. Od sebe in okolice pričakujemo le najboljše. Frizerstvo je za nas poslanstvo in veščina, ki jo je potrebno negovati ter razvijati. Talent ni dovolj. Veliko vaje, ogromno požrtvovalnosti ter neizmerna predanost so nepogrešljive sestavine uspeha. Želimo presenečati, navduševati, celo prevzemati. Želimo, da naši trendi in moda živijo tam, kjer so najlepši – na ulici.

Preberite še:

Mič Styling praznuje