20 let za Hairstyle News

Spektakularno praznovanje Hairstyle News

 

Opatija, 25. in 26. marec

Pretekli konec tedna je Hairstyle News v Centru Gervais v Opatiji spektakularno obeležil 20 let predanosti razvoju frizerske stroke in zbral skoraj 2.000 obiskovalcev, predvsem frizerjev vseh generacij, ki so dobili novo raven navdiha mednarodnih vodilnih edukatorjev. Med njimi ni manjkalo niti mojstrov iz Slovenije. Nekatera med njimi so del festivala že leta.

Letošnji festival je poleg nastopov posameznih frizerskih hiš navdušil z bogatimi brivskimi vsebinami in ponudili obilico predavanj ter okroglih miz. Za piko na i sta bila tu še bogata sejemska ponudba, del katere je bila tudi revija Frizer, in nepozabna sobotna zabava za vse udeležence festivala.

Denis Vidović, Suzi Petrić in Fernando Kirigin»Festival Hairstyle News je priložnost, da stroka napolni pogonsko gorivo s kreativnostjo in gre s polnimi jadri naprej. Enotnost stroke, izmenjava idej in navdiha, odkrivanje novih inovacij so bili tudi vodilo letošnjega festivala, ki je pomemben za vsakega frizerja, ki želi ciljno razvijati in dvigovati kakovost,« je povedal Denis Vidović, direktor festivala Hairstyle News in se zahvalil vsem, ki so obiskali letošnji festival in bili del velikega praznovanja.

Obsežno reportažo o vsem dogajanju boste lahko prebrali v naslednji številki revije Frizer, ki bo izšla v začetku junija.  

Foto: Luka Smuk, Sanjin Kaštelan